in English
Göteborgsmässan använder SUBLIFT för hantering av båtarna (Foto: Lasse Klingström)Hantering av båtar på HelsingforsmässanSUBLIFT 40 levererad till Muskö

Senaste nytt:

Göteborgsmässan använder SUBLIFT för hantering av båtarna (Foto: Lasse Klingström)
Göteborgsmässan använder SUBLIFT för hantering av båtarna. Veteranbåtshallen kan i år visa upp en un...Visa mer>>

Hantering av båtar på Helsingforsmässan
Helsingforsmässan använder sig av SUBLIFT för att hantera båtarna....Visa mer>>

SUBLIFT 40 levererad till Muskö
Under Januari månad levererades en SUBLIFT 40 till Muskövarvet....Visa mer>>


12 ton

SUBLIFT 12 hanterar båtar med en maxvikt av 12 ton och bredd upp till 4,4 m. Vagnen fjärrmanövreras enkelt av en person och hastigheten är steglöst reglerbar från krypfart till rask gång. Segelbåtar såväl som motorbåtar flyttas smidigt från vatten till vagga eller bockar. Hela hanteringen sker med högsta säkerhet och smidighet.


25 ton

SUBLIFT 25 klarar att torrsätta, palla av och sjösätta båtar med en vikt upp till 25 ton och 5 meters bredd. All hantering sköts via en bärbar trådlös manöverdosa. Med hjälp av parvis reglerbara hydraulcylindrar (fram, bak, vänster, höger) kan föraren hålla båten horisontellt oavsett marken eller rampens lutning.


40 ton

En Sublift som klarar av att hantera båtar med lite större tyngd. Med SUBLIFT 40 klarar man att torrsätta, palla av och sjösätta en båt med en vikt på upp till 40 ton. All hantering sköts via en bärbar manöverdosa. På manöverdosan indikeras lastens vikt och viktfördelning i vagnen.


75 ton

En Sublift som klarar av att hantera båtar med lite större tyngd. Med SUBLIFT 75 klarar man att torrsätta, palla av och sjösätta en båt med en vikt på upp till 75 ton. All hantering sköts via en bärbar manöverdosa. På manöverdosan indikeras lastens vikt och viktfördelning i vagnen.


Swede Ship Sublift AB, Djupvik, SE-471 98 Fagerfjäll SWEDEN, Phone : +46304679500
sales@sublift.se     ssm@swedeship.se